subota, 20. srpnja 2013.

...and the living is easy.

Long time no see, ha?


U međuvremenu sam se vratila do Brisela i odvalila jednu stvar koje sam se jako plašila. Kako to obično biva, na kraju je sve prošlo puno bolje od očekivanog.

Ostala sam bez posla i brzno našla novi, privremeni. Taj novi posao sam jučer vodila u Maksimir i bilo nam je vrlo idilično (boso trčanje po travi, "letenje", sladoledi i slično) dok me nije ugrizao. Iz sve snage. Za one košćice oko zgloba ruke. Uh-mah-zing. Još uvijek protrnem kad se sjetim.

Družila sam se neko vrijeme i sa većom količinom jako hrabrih klinaca. Iskustvo za koje smatram da svakome treba u životu i koje me izuzetno obogatilo. Isto tako, nesebičnost je pročišćavajuća, a puse zamusane čokoladom su najbolje.

Družila sam se s ljudima koje uobičajeno volim i onima koje sam rijetko viđala, a jako su mi falili, obožavala MajesticCasual, dobila datum obrane, opciju za jesenski posao (lijepo je kad te se netko sjeća po dobro odrađenom poslu), kupala u Bandićevim fontanama, učila francuski i dobila najbolji poklon ikad

Čekam Pulu i Cohena, Litvu (pureko Budimpešte i Varšave i tri prijevozna sredstva!), ljetno kino na Gradecu i po prvi put ovog ljeta otići do Štrosa. Opet otići do Jabuke za vrijeme happyja i onda čekati da se ekipa konačno skupi. Popiti koji Kriek u Beertiji. 

Volim prazni Zagreb, a ovo ljeto je posebno lijepo. Topli dani, svježe noći, vrlo malo ljudi u gradu (sezona će žešće podbaciti, nismo više hajpd ap destinacija) i dovoljno proaktivaca oko mene da mi nikada ne bude dosadno.

Ostala sam kriptična i patetična, some things never change :D

3 komentara:

  1. Too long, jučer sam te se baš sjetila i kako nisi odavno ništa napisala! Radujem se čitanju o još detalja :D.
    Kupala u Bandićevim fontanama :D?

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da te novi posao nece vise grist XD a vidim i zasto nemas vise toliko vremena za tipkat nam, ipak nas se ponekad sjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoji postovi mi dođu kao zagrljaj od starog i dugo neviđenog prijatelja.

    OdgovoriIzbriši