utorak, 10. prosinca 2013.

5 - top filmovi godine!

Vrijeme je racapova i ja ću, u želji da zanemarim koliko je ova 2013. ustvari teška bila, pisati o veselim stvarima. Za početak, o svojih 5 najdražih filmova godine - ne nužno izdanih, već odgledanih.



Jebeno prekrasan i prepozitivan film. All the FEELS! Nemam što pretjerano za pričati jer vjerujem da ste ga svi već pogledali, ali ako niste - trkom! Svaki hajp i vrh ljestvice je opravdan jer toliko feelgooda već dugo nisam osjetila :)



Uvijek me oduševi pogledati film koji izgleda onako kako svijet izgleda u mojoj glavi :D Treba li me to zabrinuti? Vjerojatno. Brine li me? Ne! Osim toga, imam blagi nedefinirani kraš na Ceru :3



Potpuno neočekivano oduševljenje :D Bizarno i zabavno i još jedan kraš (Jessie, bez brige :D) i Ema Stone! Oh Ema! I LittleMissSunshine koja je mala ja i Woody i zombiji i još malo svijeta kakav je u mojoj glavi -




Pisala sam već o ovom filmu, a i o tome koliko je Canet seksej. Jesam? Jesam. Hoće li me to zaustaviti da još jednom naglasim? Neće!


Seksi na crvenom tepihu.


I još jednom.


I u francuskom stajliš izdanju.


I dok pije vino.


I dok pati (ili kontemplira?) u šumi.


I dok pati usred poljupca.


I dok pati u krevetu.


I dok puši.

I... you get it :3

Ispričajte me, nisam si dečka dugo vidjela :D Idemo dalje!



Pisala sam i o njemu, pa neću opet. Pogledajte i Hannibal Rising. GG lep ko greh, to za ove kritične ko ja :D

Što ste vi od odgledanog voljeli ove godine?

Broj komentara: 12:

  1. Oooo desio se povijesni trenutak, i ja obožavam Scott Pilgrima, prezabavan mi je film :D vidiš, ima nade haha

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao i ja imam ovakvo nesto u planu, al mislim da ce nakon nove godine kad zaokruzim listu odgledanih, sawshank nisam gledala, al ga imam na zalihi vec neko vrijeme pa cekam pogodan trenutak za gledanje. A Gullaume <3 ljubav, ljubav, ljubav nadam se da ce njegovo sto novo uskoro doc, skratila mi se zaliha i jos se nadam titlovima za une vie meilleure :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Morat ću i ja jedan ovakav post napisati :). Shawshank mi je taaako... Meh. Tipični holivudski emotivni filmić. Bjež.

    Zombieland i Last night ću da pogledam :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno, zabava i depra, pa za što si više raspoložena ;)

      Izbriši
  4. Zombieland je genijalan film hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam pišala, casting nije mogao biti bolje odrađen!

      Izbriši
  5. ,,Uvijek me oduševi pogledati film koji izgleda onako kako svijet izgleda u mojoj glavi :D'' kakva genijalna izjava :D
    nisam ga gledala, a sad mi se bas gleda. u stvari od svih ovih filmova gledala sam samo zombieland, koji jeste, stvarno jeste :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nek ti ovaj bude idući na listi, tu su si negdje :D

      Izbriši
  6. Zbog tebe sam ponovo išla gledati Last night. I podsjetila se da je bolje gorjeti u paklu zbog napravljenog, nego žaliti zbog nenapravljenog grijeha :D. Zadnja scena, jel... :)

    OdgovoriIzbriši