četvrtak, 23. siječnja 2014.

recenzija: Catrice Ultimate Colour 250 Matt About Pink (+ WL)

Osoba sam od minimalno šminke. Pričala sam već da ne smatram da imam što posebno sakriti na licu, a s obzirom na veliičnu svojih očiju ni istaknuti :D Tako su puder, obrve, rumenilo i maskara postale moja 3-minutna dnevna konstanta. Za izlaske samo promijenim puder u trajniji i eeeventualno se malo poigram sa crnom olovkom.

S druge strane, uvijek mi se sviđao tuš + intenzivni ruž look. Još uvijek je dovoljno jednostavno da ostaje unutar nekih mojih granica, a opet nije baš potpuno "jedva su me nagovorili da izađem iz stana" opcija. Problem s ovom opcijom je da nemam baš Lendoxia usne na kojima će sve izgledati dobro već više... no, imam potencijala izgledati kao Cruela DeVil ako pretjeram s nijansom.

Nakon što me girly jednom našminkala kako sam tražila, a ja sam prorovala kroz sve njene ruževe, shvatila sam koje mi nijanse dobro stoje. Tako su se na wish listi našli Illamasquina Eurydice i MAC-ov Candy Yum Yum. Prikladnu crvenu još nisam našla.

Meanwhile, dok čekam prvu plaću i opciju kupovanja Illamasqua ruža (jer poznavajući mene, tu lovu ću uvijek radije negdje pojesti nego kupiti ruž :D), zaletjela sam se do Kozma i upiknula jedan prihvatljivi Catrice. Može se jako fino jesti i za 35kn, ali toliko sam spremna žrtvovati za tuž :D


Moj odabir bio je ruž iz Ultimate Colour linije u nijansi 250 Matt About Pink. Samo što ovo baš i nije neka ružičasta već ružičasto-koraljni hibrid. Nijansa je nešto intenzivnija nego na slici, a finiš je mat što otprilike znači da je ruž prilično suh i da lijepo izgleda isključivo na ultra njegovanim usnama što je u ovo doba godine prilično teško postići.

Trajnost ruža je prosječna - doduše ja ga uvijek nosim navečer kad idem na kavu ili pivu, a ako si uz to i zapalim nije da mogu očekivati ne znam što od drogerijskog proizvoda za usne.

Meni osobno najbolje izgleda na svijetlu put i minimalni make up, zabavno mi je promatrati kako stvara skroz neki drugi odnos dimenzija na licu (daaa, tek sam sad to skužila :D). Pokušala sam pofotkati nijansu, ali ovo vrijeme mi to ne dopušta. Radi se o intenzivno ružičastoj s primjesom koraljne, a ovo je najbliže što sam realnoj boji uspjela doći -


Ružičastiji je :/

BTW, budući da zahlađuje i sve ćemo uz knjigice, net i tople napitke moržati doma, kao pozadinsku buku najtplije preporučam -


4 komentara:

  1. Imam i ja jedan njihov ruž, neku ljubičastu nijansu i skroz mi je ok. Trajnost mu je taman dok ne zagrizem nešto, ali to mi u ovim svakodnevnim situacijama uopće ne smeta :D
    I ja sam od minimalno šminke - puder, maskara i crveni ruž. Eventualno još dodam smokey eyes ako negdje idem, ali to je vrh :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pocrvenila sam do usiju :D Obozavam ovu nijansu bas krasno podigne lice :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivan je, volim catrice ruzeve! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. "Lendoxia usne" - odvalila sam! :D To je predobra usporedba! :D Inače, ove nijanse su mi the best jer ih koristim i zimi i liti i po noći i po danu, nekako mi idu na sve!

    OdgovoriIzbriši