subota, 5. travnja 2014.

i još jedna. subota, jel.

Pred neka 2isitno mjeseca objavila sam post o siječanjskim favoritima. Sjećam se da sam, dok sam ga pisala, razmišljala kako jest tek 27. u mjesecu, ali "što se uopće može dogoditi". Recimo da sam bila u krivu i da sam trenutno na potpuno drugom mjestu u životu. Kažu mi (i oni koji me dugo znaju) da već dugo nisam bila očigledno sretnija i zadovoljnija. Složila bih se :)


Bez ikakvog grča u želucu i opterećenja mogu reći da sam na dobrom mjestu, da me dnevni kaosi više zabavljaju nego smaraju (jer ih sada sama biram iz ovog ili onog razloga) i da mi se iz čiste uživancije i optimizma apsolutno nigdje ne žuri - a to je, kad dolazi od jedne ovce, velika stvar :)

Mini kvartalna lista lekcija?

1. Strpljenja i samokontrole.
2. Što te košta probati? 
3. Daj svojoj intuiciji malo više za pravo. 

I znate što još? Za svoj 25., dobila sam jedan od najboljih rođendanskih poklona ikad!

 
Priča počinje u veljači 2011. na Zagreb DOX-u gdje uspijevam pogledati hrpu filmova osim onoga koji me najviše zainteresirao - mali irski filmić His & Hers. U zadnje 3 godine iz nekog razloga taj film nisam zaboravila - spomenula sam ga na starom i novom blogu, svim prijateljima i poznanicima, tražila sam ga po netu i Amazonu i u principu odustala. Za (ILI DO!) sad :)

U ponedjeljak me na kavi uz jednu finu Milku dočekao i ovaj DVD. Tek tako :) I nema bolje stvari od toga.