subota, 12. svibnja 2012.

too many tuesday mornings...

Trenutno se pakiram kako sam opisala na banču. Sutra u ovo vrijeme sam u Zadru, veselim se skroz. I ljudima i change of view, svemu što ću naučiti.

Slušam Poguese. Čudno je kako u nekom trenu pjesma izgubi određenu emocionalnu vrijednost. To se ipak za sad ne može reći za moju Zaru Cream. Morat ću nositi neki drugi mali parfem sa sobom.


Skinula sam si Editorse. J. me sjetila, nisam ih slušala već stvarno pun-k vremena. I baš su mi falili.


Nedi dan sam išla u akademijinu menzu i skužila ovog bezglavog čovječuljka na štapu. Kaže mi kolegica s kojom sam bila da to tamo oduvijek stoji (al da nije ni ona skužila). Znala sam ja da sam vrlo neperceptivna i površna, al baš toliko... Đizas.


Cvijeće mi je još uvijek živo! Redovno ga kupam, zalijevam, kidam uvenule dijelove, iznosim na zrak i sunce... Razmišljam da ga presadim u veću posudu i informiram se kako ga najbolje uzgajati. Tko bi ikad rekao :D


Predrokovska literatura. Rusku zimu sam uzela baki i vjerojatno neću dovršiti. Klub čitatelja sam uzela jer sam pred neke 2 godine gledala film koji mi je bio baš OK. Knjiga je lakočitljiva, ali ne za posebnu preporuku. Mrtvace čitam jer gledam True Blood, Larssona jer se to mora, isto ko i Foera (a i želim konačno pogledat filmove!). Frya čitam jer ga volem <3, a sretnu djecu jer sam nadobudna i poričem trenutni burn out. A fakat je tu.

Ovo je inače moja čitateljska lokacija. Kutija od klime s moje strane balkona, šalica kave, sunce sa zapada, mir i tišina.

:* cure, čitamo se in a while.

Broj komentara: 10:

  1. Teorija pakovanja i druge mudrolije..vec komentirah na bancu ;))
    Sretno ti ovo s' zimom..ja se js mucim 9dok mi se ne zgadi)
    Lep provod!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meh, loše mi pisana, a opet sam OCD-ish i ne mogu ju pustit :D

      Tenkjuz :)

      Izbriši
  2. ja ne mogu vjerovat da ja u svih mojih sest i po godina studiranja nisam nikad bila u toj menzi na akademiji, a najbliza mi je. al eto uvijek htjedoh ali nikad ne ostvarih

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. !! Jedna od boljih :) Doduše ja FER ne volim pa si i po tome računaj :)

      Izbriši
    2. nisam ni na feru nikad bila XD doduse vecinu fakultetskog zivota sam provela na brdu s onom jadnom menzom tako da nisam bas isprobala puno toga

      Izbriši
  3. Uživaj u Zadru,šteta što je vrijeme ružno! Sad ću da sebi fino čekiram Editorse i morat ću naći šta od Fry-a kad ga već par puta hvališ.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zabavi se u Zadru :) Zanimljivi naslovi,mogla bi i ja ponešto od toga pročitati!

    http://liliemarlen.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Uživaj u Zadru :)

    Čim se rješim Murakamija, bacam se na Millenium trilogiju. Odlučila sam da će mi to biti ljetno štivo, taman sam fino odgledala filmove i sad se mogu baciti na knjige :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Valjda je tebi u Zadru ljepše vrijeme nego na ostatku Balkana. :-(

    OdgovoriIzbriši