subota, 9. lipnja 2012.

baby went to amsterdam...

Užasno se puno toga izdogađalo u zadnjih mjesec dana.


Glavno što sam naučila/odlučila je tu i tamo malo riskirati i prepustiti se. Ne (uvijek) razmišljati o svoj (realnoj) jebadi (u nedostatku bolje riječi koja obuhvaća sve što mi je u glavi) koju nešto nosi sa sobom. I ne propustiti potencijalno super ili samo zabavnu stvar samo jer sam u totalno solo and i love it mindsetu. Bar se na to uvijek lako vratiti :)

Treba se tu i tamo baciti na glavu, pa tko propliva pričat će.


Bilo kako bilo, nakon što sam pisala što sam kupila na banču, danas sam to nadmašila s G., i u SHS-u na Maksimirskoj kupila ovo -



za punih 5 kuna. Slovima pet.

Odmah sam ju oprala i furala danas na Diktatora s D. uz tamne trapke, Startasice i DOX platnenu torbu.

What else...

Mama me dobro zna, pa mi je neki dan donijela Elinog anđela jer ju je sjetio na mene :)


Osim toga, na praksi sam dobila komad ove... smjese? koja se koristi u art terapiji.



Stvarčica je rađena od neke pjenaste mase koju se može gnječiti, kidati i mrcvartiti do mile volje i onda samo sastaviti nazad. Kad je mentorica vidjela kako su mi se oči raširile htjela mi je dat čitavu stvar, al sam ja otrgnula toliko da mi je dosta za staviti u šaku i furati po gradu. I gnječiti u tramvaju :D

Posao je grozan, al je ekipa dobra. A Brownie a la Mode od Rocky Roada i sladoleda od vanilije nakon krešanje servera i ranog kraja dana posebno fin.

Broj komentara: 9:

  1. Ova muzika je diiivna. Tocno takvu slusam u zadnje vrijeme, pogotovo dok ucim, tak da cu si ovo obavezno skinuti, primam sugestije za playlistu :)
    Kosulja za 5kn?! Svaka cast!! Ja hocu da me netko fura u shs i na hrelic pa da i ja lovim takve stvari - nade se nekih jako malih velicina? Btw kosulja me skroz asocira na talented mr. ripley :)
    Ova smjesa bi i meni dobro dosla dok hiperventiliram u nsbu :-/ A za ne propustanje provoda,morala bih i ja prihvatit tvoj savjet jer sam se zacahurila,pa kad me netko i zove nekam odbijem a da ni ne znam zasto,eh..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sad sam tek kroz browser vidla da je to taj m83, nikad ih nisam poslusala a svima su super.. a mix mi je "sjeo" valjda jer i inace obozavam trentemoller, haha :)

      Izbriši
  2. ja sam začahurena 90% vremena. meni se rijetko negdje ide, sve ideje mi zvuče lame, a kad mi se negdje ide, onda se nikom drugom ne ide... i tako...

    smjesa je super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislila sam da ćeš pisati o putu u Amsterdamu :D. Eh, šta da ti pričam, i meni je jebada vječno u glavi i učim se kako da se opustim i prepustim.

    A da to nije plastelin :P? Meni tako izgleda. Pomaže li šta za živce :D?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja bi ovo za gnječenje, jučer sam od kocke germe napravila čovječuljka ali je morao dat život za kiflice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :))))))))))))
      Ja u zadnje vreme samo potpisujem Misty (bez kiflica:))

      Izbriši
    2. Hhahaha!
      Took one for the team

      Izbriši
  5. Nekad je bolje ne rzmišljati nego se samo prepustiti, nikad ne znaš šta će se desiti, možda dođe još žešća sjebada, a možda nešto divno.
    Da sad prestanem keljati i ja bi tu smjesu, imam osjećaj da je bolja od stress loptica.
    Košulja mi je super, još po toj cijeni je zlatna!

    OdgovoriIzbriši
  6. pjesma <3 :) pet kuna kažeš? jurim i ja u maksimirsku :D i pliz nabavi mi komad te smjese, izgleda kao nešto baš za mene :)

    OdgovoriIzbriši