nedjelja, 29. srpnja 2012.

užas of doing nothing.

Noćas sam doma došla oko 1, nakon dva Staropramena koja su me, skroz neočekivano, baš onako lijepo lupila. Toliko da sam plesala vozeći bicikl na Joy Division. 
Nisam odmah išla spavati, već sam gledala neke bizarne klipove, Skajpala i tu i tamo usred svega jednostavno ležala i smijala se. 

Danas sam se probudi u 1 popodne. Složila sam si najveću šalicu Nesa od vanilije s hladnim mlijekom i doručkovala posudicu Kraš Ekspres lokomotiva keksića. Pustila sam si novu Cat Power i rejtala filmove na Critickeru. Kojeg zovem Kriketer. Jer mi je tako lakše.


Nisam vježbala. Nisam pročitala mentoricin doktorski. Nisam zalila cvijeće, ni makla jastuke s poda, ni ručala sa svojima. Čitav dan ležim u krevetu, nafrljila sam klimu (koju inače ne diram) i skidam filmove za navečer.

Problem s ovim je što čitavo vrijeme imam osjećaj da radim nešto krivo i nešto što ne smijem. Kao da je preležati dan nakon mjeseci jurnjave na tisuću strana nešto užasno sramotno. Koliko god umorna bila.
Već sutra je jedan od onih dana kad sam u pokretu 12 sati. Hrpa stvari me čeka u gradu, radim popodnevnu smjenu. Doma ću doći oko 10, slomljena i spremna eventualno za kratki Skajp dejt, epizodu Fringea, cigaretu na balkonu i krevet.

A sve što mi je trenutno u glavi je kako bih se ipak trebala odnijeti one papire u kutu u reciklažni kontenjer, odraditi Jiliankin kardio, oprati ovu šalicu kraj kreveta...

#firstworldproblems


Iksiće inače nisam slušala, ima skoro godina dana. Sad ću, na Terraneu. Veselim se novim stvarima :)

Broj komentara: 14:

  1. ajme, ti ko da si ono, moj soulmate. u najmanju ruku. konstantan osjećaj da se ne smiješ odmorit jer eto, nisi obavio sve što je trebalo. lol yeah right. baš me vratio ovaj post par mjeseci unazad kad sam se jednako osjećala. sad napokon mogu na dva f*kin mjeseca reć da SMIJEM ljenčarit.

    a d eks eks! volim ih najviše. i birdicu malu isto. zavidim ti na terraneu, ja bila prošle godine, izuzev kamperskih trazma, bilo je lijepo. ove godine, well, nema se para. il tak neš. -.-

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma da, sram te bilo!! Ustaj sad i da prekrecis ceo stan! :)
    Samo cekam da ode nezvani gost i odmah pravim onu cuvenu jiga pozu poznatiju pod imenom prevrnuta kornjaca :))
    Nece propasti svet zbog neopranih sudova, jel'de ..:))

    OdgovoriIzbriši
  3. znaš kako kažu, čista kuća je znak potraćenog života. jebeš šalicu.

    (lako reći, teško zanemariti, znam...)

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme ja vec predugo ne radim prakticki nista, a tako mi fali neki period uzurbane akcije. uzivaj ti u odmoru svakome je ponekad potreban

    OdgovoriIzbriši
  5. bogmeć sam i ja u petak na brzinskoj cugi nakon dva staropramena i višnjevače vozila bajk malo cik-cak :D mene isto užasavaju dani kada se samo vrzmam po stanu, osjećam grižnju savjesti i nervozu. kad sam u pokretu i zaokupljena, najsretnija sam :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam u subotu bila na biciklu nakon skoro 4 Karlovačka i basicly se liječim od tada. :D Vozila sam u espadrilama i nekako mi se izmaknula pedala i šusnula me po peti i tetivi. Ali baš jako, dovoljno da mi je peta natekla i promijenila boju u ljubičastu. :(

    A kakvi su ovi keksići? Totalno sam se navukla na ovo ležanje i konzumaciju velikih količina slatkog. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Cijelo ljeto si govorim kako ću voziti bicikl i nisam. :facepalm:
    Samo ležim na krevetu ili kauču i surfam ispijajući abnormalne količine kave.

    Uživaj na Terraneu! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa ti si tu kod mene znači sad ovih dana :)) nadam se da ti je super na terraneu :))

    OdgovoriIzbriši
  9. ZNAM TACNO KAKO SE OSECAS...SVAKOME NEKAD NADODJE TAKO...:)))
    XOXO





    http://style-squared.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši