ponedjeljak, 19. studenoga 2012.

vrti mi se po glavi...

1. Ovaj mjesec je ubojica. Prebukirana sam poslom i ne želim se odreć druženja, pa mi sukladno onom 9GAG trokutu pati san. Ne pamtim kad sam se naspavala. Manje bitno.

2. Iznenađenje vikenda! Nakon pive i meka u petak, u subotu sam igrom slučaja išla na Libar.
Libar je počeo kao "klapa" obradama hitova. Tako sam prošle jeseni bijesno skakala na njihovu obradu Rolling in the Deep. Ove godine sam ja sretno skakala na Road to Nowhere, a oni iza sebe imaju album i malo smionije ubacuju neke granično metal elemente. Jako su mi "dalmatinski rokeri" đir, baš onako himnični, old skul, menli men zajebanti i to (iako se možda po stvari Dite nebi reklo) :D 

Inače, fun fact. Ljeti, na moru, obožavam klape. When in Rome... (Mislim doduše da samo volim muškarce s izuzetnim glasovima :D)

Bilo kako bilo, gost iznenađenja bio im je Rundek. Ja vam ne mogu opisat koliko volim tog čovjeka, koliko volim njegovu glazbu, u kolikom sam oduševljenju točno bila i koliko sam dramatičnu poruku napisala mojoj J (koja mi je njegove Ruke slala u najprikladnijem mogućem trenu...). Obavezno, ali obavezno moram na njegov prvi koncert u blizini.


3. Jučer sam otišla u ZKM pogledati Moj sin samo malo sporije hoda. Nešto sitno izlizanih fora i patetike, al sve u svemu svidjelo nam se :) 
Predstava se inače radi o 25-godišnjaku koji radi bolesti ostaje u kolicima i pokušajima njegove obitelji da se nose s tim paralelno sa svime drugime što život nosi...

4. U srijedu počinjem raditi s 15 velikih dječaka. Ez in srednjoškolcima. Meaning nisu dječaci, al ja si tako mislim jer mi je tako lakše. Blagi frikaut. Upravo nam slažem radionicu i pitam se koju igru upoznavanja jedna takva grupa uopće može biti spremna "igrati". Pa se ti onda društveno angažiraj...


6. Biberka me na fejsu rastura u SongPopu. Nisam sretna. I shall get my revenge!

7. Imam 69 postova :giggle: Mislim da ću se ipak dobro uklopit među one tinejdžere :D

Broj komentara: 8:

  1. Rundekomanija je i kod mene prisutna! :D Hej pa ja sam letos radila sa srednjoskolcima i nisu bili toliko strasni kao sto sam mislila da ce. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sad čekam izvještaj o srednjoškolcma :D

    OdgovoriIzbriši
  3. i mene zanimaju ti srednjoškolci!
    btw. sretno ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme vidjela sam plakate za taj Libar po gradu, ali jedino na sto me to asociralo je Gibonni, mislim da sam trebala malo bolje istrazit

    OdgovoriIzbriši
  5. Nakon prve godine faksa, rado bih radila sa srednjoškolcima...UH...samo kad pomislim na petak ujutro nije mi dobro... :)

    Pa ja sam jedina koja te rastura, ššš :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Biberka sve rastura u SongPopu. Više ne igram s njom :durica

    OdgovoriIzbriši
  7. Definitivno ćeš se uklopit u te tinejdžere hehe jedva čekam izvještaje, već vidim da će biti veselo :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Rundek je nešto posebno, ove godine sam ga prvi put gledala live i ostala paf!
    Naspavat ćeš se kad umreš!
    Pa to je zanimljivo, pogotovo muškarci srednjoškolci, oni te mogu jako ugodno iznenaditi, znam po iskustvu.

    OdgovoriIzbriši