subota, 27. travnja 2013.

beznaslovni.

Daaa... Što se tjedna filma tiče, znate što sam napravila po tom pitanju? Apsolutno ništa. Ali sam položila vozački i odradila prvi pravi radni dan najboljeg studentskog posla do sad. I provela jedan vrlo šarolik pravi ženski dan sa mojim curama iz raznih priča. U zadnje vrijeme dosta često spajam nespojive ljude i veselim se kad vidim kako fantastično kliknu na prvu. Ili s razumijevanjem gledam kako se ne kuže. Ima neke zabave u tome. Isto kao i u second handovima. Postala sam apsolutno opsjednuta, ne znam kad sam zadnji put nešto kupila u regular dućanu i osjećam se kao potpuni hipster. 


Svake godine odlučim da će OVO biti godina kad ću odrasti i početi se oblačiti manje... ne znam. Terraneasto. I svake godine fejlam i nakrcam se širokim hlačama i šarenim majicama, cvjetnim haljinama i lepršavim kardiganima, Startasicama i platnenim torbama. Ne mogu si pomoći, čim temperature pređu 20 ja bih da je široko i lagano i da se ne brinem oko ležanja na travi, vožnje biciklom ili neplaniranog odlaska do Jabuke. Gledam vaše blogove i vidim da je isto moguće i u pristojim balerinkama i ne-epileptičnim haljinama, ali... Ne znam, nema mi pomoći.

Osim navedenog, bavim se ovom duhovitom Portugalkom - 


Criminal Caseom na fejsu (ISUSE KAKO JE TO ADIKTIVNA IGRICA!) i obožavanjem ovog čuda -


Balzam za usta prirodne kozmetike SAN, dobila sam ga u paketiću s dvije kreme i iako sam apsolutno oduševljena svime, ovaj balzam je kralj svih balzama za usne ikada u svemiru.

Trenutni glazbeni fokus mi je Mali, najviše njih dvoje. Ugodni su.

4 komentara:

  1. Ja spadam u epilepticnu skupinu pa ne bih o tom delu :)))))))))))
    Nego cestitke!! Sad videh na bancu :)))
    Mogu li sad da kazem aj told ju sou? :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. ja odustala od criminal casea :) jebene zvjezdice!
    čestitke na položenom vozačkom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. a zašto bi na silu mijenjala stil? kužim ako ti ne paše., ali ako ti paše...de se opusti ;)
    ili, ako misliš da ti odjeća treba krneuti u nekom novom smjeru, kreni polako..ovo ljeto uzmi stvar dvije i polako mijenjaj. pitanje je kako bih se ja, na primjer, oblačila da godina nemam neke office poslove, pa je većina (sve) odjeće za posao, koju nosim i ono malo vremena kad ne radim.
    čestitam na vozačkom, to je velika stvar. i na studentskom poslu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. naslov knjige zvuci zanimljivo, morat cu je probat pronac za procitat :)

    OdgovoriIzbriši