četvrtak, 10. listopada 2013.

jes-en.

C. je otišla, grupe s klincima su ponovno počele (siguran znak jeseni - imam 10 malih curica koje su se glasno i suzno posvađale oko toga tko će dobiti jedinu plavu informativku. Ozbiljnija drama spriječena je glitterom i naljepnicama.), R. je opet svratila do Zagreba, a K. se vraća za stalno idući tjedan. Slala sam molbe za posao, šetala po Maksimiru, vježbala jogu i učila španjolski i sve u svemu bivala prilično beskorisnom. Mrzim taj osjećaj više od svega.


G. ima divnu policu punu svega i svačega što joj novootkriveni minimalizam ne dopušta zadržati. Mene, s druge strane, minimalizam nikad nije pretjerano privlačio. Tako sad imam svoj primjerak Cohena (drugi je kod tate) i sve više autizma u životu.


I -


Za svaki put kad zaboravim koliko ga volim.


Vikend i usamljeni radni ponedjeljak provela sam s R., harajući SHS-ove <3 i na razgovoru za posao. Košulja i dvije vestice, znate koliko? 40kn. Sve skupa.

Najmekši materijali na svijetu, kockice i prugice, u raju sam.


Neradni utorak provela sam kao svaki pravi ZagrepčanEC (nakon 10 godina i prebivalištem) - prošetala sam do Maksimira gdje sam popila kavu s J. Na žalost Švicarska kuća bila je krcata pa smo bile osuđene na metalne stolce pri ulazu, raspjevane vojnike i intenzivan miris gulaša iz restorana. Kiša nas je otjerala na pivu u Dublin (uz knjigu - još uvijek sam na Slobodi), a onda i u kino na Gravitaciju. Razočarana sam, trailer me previše nabrijao. Gledali? Dojmovi?

Broj komentara: 12:

 1. Maksimir :D Gravitaciju nisam gledala, al sam po traileru zakljucila da ce bit bezveze tako da ga definitivno ne idem gledat

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joj mene je trailer baš privukao, a kad ono... Vizualno divan, al priča... Predvidljiva patetika.

   Izbriši
 2. Osjećaj beskorisnosti je valjda najgori na svijetu.
  Nisam Gravitaciju pogledala, nekako me čak ni trailer nije privukao :(

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja od kad sam u Zagrebu najmanje obilazim išta u Zagrebu.. moram to promijeniti..

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Moraš! Bar sad zimi ima toliko skrivenih, ugodnih birceva za zavući se sa knjigom, ako već fali jako dobrog društva :)

   Izbriši
 4. Joj što volim ove jesenskosjebano melankolične. I cohen je tu <3. Drugi put uz ovakav štimung, mjuzu i beskorisnost što se proteže kroz tekst, serviraj i paketić žileta. Baš mi sjelo :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Razmislit ću o tome :D Predloženi survival pack uz post :D Samo što nije. Survival, jel :D

   Izbriši
 5. Sviđa mi se ulov iz SHS-a :D
  I ja sam prošli tjedan nakupovala stvarčica za sitne novce.. sreća najveća :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja bih voljela da volim Cohena, pa da mogu uživati u toj knjizi. Al eto, poprilično sam ravnodušna prema njemu. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A je on jedan od tih... Nije ni meni sve sjelo odjedanput, ali svako malo uhvatim se kako sam si uzela komadić...

   Izbriši