nedjelja, 8. veljače 2015.

Zdravi doručak.

Prošla godina bila je vrlo burna kod mene. Možda me zato i nije bilo. Prekinula sam vezu, započela sam vezu, napola se preselila, počela raditi, naučila što radim bolje, a što lošije i da sam jako samokritična. Radim na svemu od navedenog. Manje čitam, manje slušam glazbu, ali više vremena posvećujem jednoj krasnoj pesici koja je došla u paketu i prvom mačku kojeg volim (jer nije mačkasti mačak. Ponekad mislim da je pametniji od mene :)).

I čitave godine jedem jedan te isti doručak. Još mi nije dosadio.

U svoju najdražu zdjelicu (znam da ju imate!) sipajte jogurta. 


I dodajte žlicu meda.


Šaku zobenih (ili malo više, ako volite gušće).




Žlicu (ili koliko paše) cimeta.


Voća po izboru. Ljeti jedem svježe, zimi smrznuto bobičasto voće. Maline su savršene (Lidl!). Sušene brusnice su kul ako volite takav okus. Kruške isto.

Smrznuto voće ostavite da se opusti u frižideru i takvog ka koristite i čuvajte. Inače će biti kameno i nejestivo :)


Sve smiješajte, ostavite u fridžu 10-ak minuta da se zobene opuste.

Budite svjesni da ste unijeli dosta vlakana u sebe i nosite se s posljedicama :D

Broj komentara: 5:

  1. a zato snijeg pada! :)
    baš lijepo da si nazad :) i doručak baš dobro izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Wlcm back. Često sam svraćala na blog da vidim šta ima. Izgledalo je da nema ništa. A ono - kazalište.
    Volem doručak kakav i ti. A volim i učinak vlakana. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. bome i zvuci prilicno burno, yey za samokriticnost, ponekad mislim da bi mi je trebalo manje XD a zobene jedem vec godinama, samo volim toplu varijantu pa u moje ide mlijeko i malo kakaa :D

    OdgovoriIzbriši
  4. drago mi je da si nazad! i ja sam od lani pocela sa zobenima za dorucak i moram priznat da su super, kuhane i nekuhane :)

    OdgovoriIzbriši