četvrtak, 3. siječnja 2013.

2013.

U novu 2013. ušla sam s većinom najdražih prijatelja, pretrpana mini pizzama, s minimalnim količinom promila u krvi i zaokupljena mikadom. Jedna od najopuštenijih, a opet najboljih proslava ikad dostojno je ispratila jednu jako, jako dobru godinu (iako vidim da sam u tom stavu usamljena). 


Godinu sam počela (osim najgorim ispadom PMS-a evaaar!) skidanjem ploče.


O ploči sam pisala već više puta, a ovo što vidite na slici je moja 2012. u papirima, ulaznicama, narukvicama i razglednicama :) 


Nakon što sam ju razmontirala i svoj život doslovno spremila u kutiju, ploču sam praznu vratila na zid, spremnu za 2013.


Budući da (očigledno!) volim te rezove i početke, jednako me oduševio i rokovnik kojeg sam dobila na jednom od mjesta gdje radim.


Užasno me razveselio i sam znak pažnje, ali i boja. Nešto je što ja sama za sebe nikad ne bih kupila, ali me baš podigne svaki put kad ga vadim iz torbe. Mislim da tu i tamo svakome dobro dođe malo flourescentnosti u životu :)

Novogodišnje odluke nisam radila, ali jesam složila svoju Day Zero Project listu kao i Misty. Moja je 52 things in 52 weeks, a stvarni su pizdarije. Pročitati knjige u svojoj visini. Mjesec dana biti vegan. Slušati novog izvođača svaki dan. Znate onu - if it ain't broke, don't fix it? E pa tako ja trenutno gledam na život :D




Iako.


:D

Sretna vam nova cure, nek nam svima bude impruvana :D

Broj komentara: 8:

  1. Ovo s pločom ti je jedna odlična ideja. Imala sam prijateljicu koja je nešto slično pravila i divila sam se i tada kako je disciplinovana u prikupljanju stvarčica za nju.
    Sretna ti Nova. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ploča <3
    Jako mi se sviđa ideja pin-anja kroz cijelu godinu i spremanja toga u kutiju :))
    Možda ti ju ukradem :P
    Ideju, jel, ne kutiju :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, odlična ti je ideja ovo za ploču! Mislim da ću ti je ukrasti.
    I ja volim te novogodišnje rokovnike, meni ih obično tata da jer njemu na poslu daju svake godine novi i ne stigne ih potrošiti :).
    Čini mi se da je tebi bio baš lijep početak godine, da se i nastavi tako!

    OdgovoriIzbriši
  4. ja vec danim trazim rokovnik i ne mogu da ga nadjem, nigde i nikakav, ne znam u cemu je stvar...
    stvarno ti je ffenomenalna ideja sa plocom, to jos nisam videla, tako jednostavno i cela godina je tu. sta radis sa sim stvarcicama kad ih skines, da li sve cuvas ili ponesto i bacis? :)

    OdgovoriIzbriši
  5. E dobar ti je taj stav :))
    Imala sam i ja takvu ploču prije koju godinicu i onda sam je u jednom naletu ludila izmasakrirala i sve pobacala u smeće. Kasnije mi je naravno bilo žao :)) Ali zato pišem dnevnik i fotkam 365 pa to igra umjesto nje :)
    Što se tiče rokovnika, ja ih imam 3 i ne mogu živjeti bez njih, totalni kaos :) Moleskin FTW!

    I sretna ti nova, draga moja, javljam kako napreduje day zero, čini mi se da imaš zanimljive stvarčice pripremljene :))

    OdgovoriIzbriši
  6. ja sam jos prosle godine skinula svoju plocu, sad ceka da je opet popunim. nazalost ne mogu ti se pridruzit u tome da je 2012 bila dobra, ali ajde 2013 ce bit bolja :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma i moja lista je puna sitnih blesavoca, nisu to sve neke ozbiljne odluke, puno toga je tu samo da nam uljepsa i razveseli zivot :) Sad razmisljam da pocnem mjeriti korice dok ne bude u mojoj visini hehe xD Fak, kud sam tak visoka haha Ovo s plocom mi je zakon, na kraj godine skupis sve i spremis al moj D vec i ovak kuka kak moj radni stol izgleda kao vrtic pa ne smijem dodati jos i plocu s hrpom gluposti xD Zlikovac jedan haha

    OdgovoriIzbriši
  8. sretna Nova :) nije da te nisam vidjela pred dva sata :D

    super je rokovnik, wow! i neka si ga dobila, treba ti nešto u boji, wait for it, buahahahha :D :P

    OdgovoriIzbriši