subota, 21. prosinca 2013.

preporuka: Solange - True (2012)

Jes, pričam o Bijonsačinoj mlađoj i daleko manje poznatoj, a barem jednako (dare I say, više?) talentiranoj sestri. Ovaj EP iz 2012 je njen prvi uradak nakon prelaska u manju izdavačku kuću gdje je počela raditi... pa... bolju glazbu?


Sam album traje kojih pola sata i izdan je kao priprema za LP kojeg osobno s nestrpljenjem iščekujem. Na Pitchforku (s kojim se većinom na kraju ipak složim) pobrala je solidnih 7.8, a ja ga trenutno vrtim na repeatu dok se probijam kroz ovu maglu koja nas prati. I sunce, ne diskriminiram ;)



Dobra je, poslušajte, javite!






Broj komentara: 7:

  1. meni je Solange draža sestra Knowles. ima stil u odijevanju, i ima dobre pjesme. slažem se s tobom.

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je ona prekul i stvarno ne znam zašto se nikad nisam potrudila da joj poslušam pjesme, idem baš sad vidjeti što mi se čini :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Divna je. Gdje si našla ovaj album da skineš?

    OdgovoriIzbriši
  4. nula bodova. neću se niti potrudit poslušat jer sam uuuuuuužasno zadrta i staromodna osoba koja se ne miče od eksjurokenrola i osamdesetih. a ponekad se otkačim, pa slušam muziku 50-ih i 60-ih! :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je ovo lagano dosadno, nije moj tip pjevacice, a bome ni ljubitelj Bijonse nisam :/

    OdgovoriIzbriši
  6. svidja mi se ona, svidja mi se i sto je drugacija od b. i fura svoj fazon i boli je uvo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja od decembra, po tvojoj preporuci, mnogo slušam ovaj albuN. Eteričan je nekako, najviše volim napuniti kadu i pustiti da se voda hladi dok ide pjesma za pjesmom... :)

    OdgovoriIzbriši