utorak, 21. veljače 2012.

Dobar dan

Što se mene tiče, danas je počelo proljeće. Šetala sam gradom raskopčanog kaputa, sa Rootsima u ušima.


Rootsi su me osvojili davno kada je singl Seed 2.0 bio aktualan. Neki dan sam u potrazi za novom glazbom, iz još uvijek mi nepoznatog razloga, skinula njihov How I got Over. Možda me privukao naslov albuma, možda sam vidjela dobru ocjenu na Pičforku, nemam pojma. U svakom slučaju, to je jedan od onih potpuno neočekivanih bisera u koji se zaljubite na prvo slušanje. Jednostavno sam ga pustila kad sam ušla u tramvaj i odslušala do kraja. Pa još jednom. 



U ovo doba godine i inače volim ubaciti malo ritma na svoju plejlistu da lakše izguram zadnje dane zime. Prošle godine to su bili MGMT, ove godine krenula sam u skroz drugom smjeru i nije mi žao.

Inače, ponekad mislim da sam bipolarna :D Ili barem žešće ciklotimična :D Kad sam down, onda sam STVARNO down, a s druge strane, na dane kao ovaj dosta mi je sunce na licu i nova dobra glazba u ušima da me digne do onog raspoloženja kad želite trčati ulicom, vrištati od sreće i grliti strance. Naravno to ne napravim već se samo blesavo smiješim, dok mi ne prosuze oči od svog tog potiskivanja osjećaja :D Recite molim vas da znate o čemu pričam :D


Broj komentara: 6:

  1. Totalno znam o cemu pricas :), ja sam vec lijekove kakve htjela potraziti za sebe, al vidim da nisam sama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi, evo i perfume je takva :D Jest da nas je još uvijek dovoljno malo da nas stave pod nadzor... :D

      Izbriši
  2. I totally know. I totally hate it :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mrzim jer znam da spuštanje nikad nije zabavno :D Uvijek se osjećam lošije nego što bih se inače :o

      Izbriši
  3. ajme zeno, kolko smo mi slicne.. meni moze bit najgori dan na svijetu, al ak je vrijeme suncano ja cu bit happy i blesavo se kesiti. to nije normalno :) srecom, to znaci i da me vecinom godine skoro uopce ne hvata depra.. al 12.mjesec mi je kritican!!
    akj se mjuze tice, svidja mi se! ja sam neki dan skinula gym class heroes, zanimljivi su, malo me podsjecaju na onaj skroooz prvi album od black eyed peas u smislu da su fakat svasta pobacali nutra, a zvuci dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem poslušala, treba mi nešto takvo :)

      Inače znam što misliš za mjesece u godini. Mene je i samu začudilo kak mi je ova zima apsolutno bezbolno prošla. Većim dijelom brijem jer sam se zatrpala poslom pa nisam ni stigla misliti previše :)

      Izbriši