srijeda, 21. studenoga 2012.

izvještaj.

Htjele ste izvještaj druženja s tinejdžerima, so here we go! Budući da ovo pišem, očigledno sam živa. Budući da nisam stavila samo neku tužnjikavu stvar i napisala dramatičnu rečenicu ispod, očigledno je dobro prošlo.

Dakle, klinci, njih 20. 3. i 4. razred strukovne srednje škole. 5 cura, bar 3 puta više dečkiju. Klasična ekipa. Kuleri koji samo žele izbjeć nastavu i privjesci od random trebica. Samotnjaci koji zabljesnu genijalnim idejama, angažirani artsy lik, klasične predsjednice razreda. Dečki koji ne izgledaju obećavajuće, ali iza aktivnosti dođu do tebe, predlože dodatne stvari i pomoć. I na kraju, naravno, ekipica koja je tamo apsolutno zalutala i idući se put više neće pojaviti. Osim ako će ih to izvući sa sata. Na kulere s početka priče još računam, nekad se takvi znaju angažirati ako ih nešto dovoljno zainteresira, a ideja nam je fora :)

Trebali bismo ju provesti do kraja školske godine, a onda ćemo i na konferenciju i raditi brošuru :) Ideje zapravo imamo dvije jer su relativno jednostavne za provedbu, a ja sam overangažirani frik (kad smo kod toga, bila sam na razgovoru za još jedan, uz 3 postojeća projekta, a idući vikend krećem s 4. I niti jedan nije plaćen. Toliko o tome i meni.)


Danas sam o sebi naučila -

1. Tremu prije javnog nastupa više nemam.
2. Definitivno sam probila led u radu s ljudima.
3. Užasno sam politički nekorektna. Al na simpatičan način. Aj promis :D 
4. Obožavam Earl Grey crni čaj s mlijekom. Obožavam.
5. Trebam masažu. I pošteni san. I završit diplomski i konačno počet radit za pare.

Broj komentara: 5:

  1. Aaa, zavidim ti :), na tome što nemaš tremu. A sigurna sam da će se isplatiti sve što radiš, ako ne u materijalnom, onda u iskustvu i sl. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I sad mene zanimaju detalji koje odaješ u stvarima o sebi :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja nikako da se rješim te treme, ubija me svaki put :) i masaža bi mi dobro došla, imam dojam da mi je čitavo tijelo jedan veliki grč :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kao ovo čitam osjećam se nečovječno, deprimiraš me, ali you go girl :D

    znam ja što još tebi treba, buahahahhah :D

    OdgovoriIzbriši