utorak, 5. veljače 2013.

keks.

Zadnjih par večeri konstantno mi se ponavlja situacija koju prilično ne volim. Zaspem oko 7 navečer da bih se digla oko 10. Jučer sam se probudila tek u 12. Ne volim to jer sam nakon večernjeg sna sva smušena - kao da sam izgubila 3 dana, a ne sata, ne znam gdje sam ni kako se zovem. Osim toga, kad se probudim u 12, nema šanse da zaspem bar do 3. To se i dogodilo, ali ovaj put mi nije žao. Otkrila sam Laci Green.


Kanal se zove Sex +, a cura priča o body imageu, rodnim ulogama, seksu i sličnom s dobrom podlogom i bez dlake na jeziku. Koliko sam uspjela pohvatati iz komentara, cura je sex ed profesorica koja je studirala ne Berkleyu gdje trenutno moderira rasprave na temu spolnih uloga. U biti, ovo kaže sama o sebi. Impresivno, no?


Osim toga, danas sam primila jednu jaaako dobru vijest. Prvi krug je iza mene, a u trećem mjesecu opet putujem. Držite mi palčeve onako, najjače. Ako bude sreće (i pameti) od ljeta ću postove pisati na krnjem francuskom, jesti vafle i ne se "stručno osposobljavati bez zasnivanja radnog odnosa".

Ako pameti i sreće ne bude, nema veze. I other way round opcija je potencijalno zabavna :)

No prije svega toga, treba večeras odabrati koji film pogledati dok je bojfrend na putu, odmoriti se za sutrašnje palačinke s curama kod M., otići do pošte po moje (nove) krpice, a možda navratiti i do Textil Housea, taman se sutra krećem Šubićevom... :o
I gledati Laci, puno, puno Laci :D


Broj komentara: 8:

  1. Lol, tough life :D.
    Bom, držim fige za skorašnje ostvarivanje komunikacije na krnjem francuskom :). Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  2. joj i ja mrzim kad mi se to sa spavanjem dogodi, a opet i ja imam problema sa bioritmom tako ga je lako okrenut. A drzim fige za druge krugove i ja se nadam pricanju bilo kakvog krnjeg odsim hrvatskog jer u ovoj drzavi bi mi i strucno osposobljavanje trenutno bilo premija

    OdgovoriIzbriši
  3. Držim fige za franc :€
    A sad se bacam na gledanje ovih videa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mora biti pameti i srece. Francuska ceka.
    Jedva cekam da citam krnjavi francuksi svojim krnjavim znanjem.
    Savrsen spoj :)

    OdgovoriIzbriši
  5. tough life, dem it!
    moze krnji french i od kuce, ali cvrsto drzim palceve da ne bude. a predlog za film, u skladu sa krnjim francuskim - midnight in paris :)

    OdgovoriIzbriši
  6. popodnevno spavanje je najgora stvar na svijetu :)
    sretno sa svim francuskim :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala na preporuci, idem je i ja pregledati :D

    OdgovoriIzbriši
  8. I kako da se ja sad odlijepim od njenih videa? :D

    OdgovoriIzbriši