nedjelja, 10. svibnja 2015.

djevojka u...

Opet sama sebi falim, što je možda razumljivo kada se sjetim da je LMC stara dobrih 6 (ili 7?) godina. Školarac :)

Već neko vrijeme razmišljam o promjeni domene i imena, nekako sam sve manje zbunjena :) Zato me na Instagramu možete naći pod budućim imenom - little.miss.amused. Imam punu jednu fotku, a imala bi ih i više da svaki put kad se događa nešto interesantno ne zaboravim na mobitel. Ali hajde, tek sam u začetku.

Inače, čitam Djevojku u vlaku.


I sviđa mi se, prilično. Jest da sam na početku, ali s takvim stvarima nekako znaš - stil je u pitanju. 

Rachel se svakog jutra vozi vlakom na "posao" i prolazi kraj svoje bivše kuće, gdje njen bivši muž živi sa svojom novom ženom i djetetom. Osim te kuće, Rachel interesira još jedna. Kuća u kojoj živi naizgled divan par koji je sve što Rachel nije - ili bar Rachel mašta da je tako. Kada ju ono što jedno jutro vidi iz vlaka prene u njenim maštarijama - tada kreće priča :) A priča je dobra. Za sada.

Čitate?

Broj komentara: 12:

 1. Poželjela sam da čitam, ali nemam vremena nikako. Poželjela sam da me knjiga zaokupi, da mislim o njoj i da jedva čekam da je uzmem opet u ruke. Ta mi se čini interesantna, s novijom literaturom nikad ne znam kako bih, pa volim kad neko kao ti preporuči nešto jer otprilike znam kakav ti je ukus :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ova će te zaokupiti, a lako je štivo. Taman da se vratiš u čitanje ako već neko vrijeme nisi :)

   Izbriši
 2. opa, sviđa mi se priča.
  i sviđa mi se ideja promjena. Promjene su dobre.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako mi je bilo drago vidjeti novi post kod tebe, odoh te sad pronaći i na intagramu :)) Ovaj kratki uvod u knjigu mi zvuči dovoljno zanimljivo da si je zabilježim za idući posjet knjižnici :) Ja sam upravo dovršila Barthesov Dnevnik korote (još uvijek sam pod dojmom i glava mi je puna svega i svačega) i sad sam se bacila na Borgesa :)

  OdgovoriIzbriši
 4. little miss amused mi je zakon ime :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Dopada mi se kratak opis, zainteresovala si me za knjigu :D

  OdgovoriIzbriši
 6. knjiga stoji pinovana i uredno ceka svoj red :)
  jej za instagram!!

  OdgovoriIzbriši
 7. odoh u instagram potragu, a preyivjet cemo jos jednu promjenu adrese samo javi ako se odlucis na taj korak ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Znala sam tu i tamo doći na tvoj blog i provjeriti ima li što novo. I dugo nije bilo ništa novo i to me baš nekako žalostilo. Ovo će sad zvučat čudno i uvrnuto, ali imam osjećaj kao da te znam :D Valjda zbog stila pisanja. Kao da pričam s nekom dobrom frendicom :)

  Uglavnom, knjiga zvuči zanimljivo, potražit ću je u knjižnici :) 'Attachments' sam ti već preporučila na Goodreadsu pa neću i ovdje :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jao :) Ma gle, mi ko da se i znao koliko se već pratimo u ovom blogosvijetu! A valjda ćemo se jednom znati i IRL, nebi me čudilo da smo se i sretale po koncertima :)

   Izbriši
 9. Uvod zvuci interesantno, stavljam na popis :)

  OdgovoriIzbriši