ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Mini Me

Čitam baš kod Lockice o stvarima u koje smo vjerovali dok smo bili klinci i par njenih me baš nasmijalo, pa reko da se i ja okušam :)

1. Jako dugo sam vjerovala da stvari po noći ožive. Za to je dijelom odgovorna i moja teta koja mi je rekla da je jednu noć sišla u kuhinju i vidjela šalice kako plešu. Od tada sam često pokušavala ostati budna do ponoći, jer su se, navodno, takve stvari događale samo iza ponoći :)
Isto tako, mislila sam da se stvari, kad dugo stoje jedne do drugih na polici ili stolu, sprijatelje, pa ih nikad nisam odvajala ni razmještala :D

2. Spomenula sam već par puta da sam bila užasno hiperaktivno dijete (čitaj: nemoguće) i da moji često nisu znali kako samnom izaći na kraj. Pa su jednom izvalili da će me dat u popravni dom na Vinkovačkoj. Mislim da im je u tom trenu bilo žao koliko sam se prestravila, ali moram priznat da su znali tu i tamo iskoristiti moć Vinkovačke - to je bila valjda jedina stvar koja me instantno smirivala :D

Osim toga ne sjećam se ničega. Nisam baš bila lakovjerno dijete i uvijek bih se (makar kroz suze) svađala sa svima čije mi priče baš i nisu držale vodu, pa su se moji vrlo rano prestali truditi :))



Broj komentara: 6:

  1. Jesi se raspisala :P. Podsjetila si me na neku Andersenovu bajku, o cvijeću što pleše po mraku, ali sve mi je to kroz maglu :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaže čika gugl Little Ida's Flowers :)

      A kažem ti da nisam bila naivno dijete :D Zato sad sve nadoknađujem :D

      Izbriši
  2. ovo s plesucim salicama me podsjeca na ljepoticu i zvijer :)
    ja sam ko mala mislila da se kroz suncane naocale vidi crno-bijelo :D s tim da mi to jos uvijek nije toliko nelogicno kao sto bi trebala bit.. hehehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jes, mislim da joj ideja i potječe iz te knjige, jer mi je bila kupila i tu slikovnicu :) To mi je jedna od najdražih priča :))

      Izbriši
  3. Klinci su baš kjut, ne možeš povjerovati kakve im sve nelogičnosti zvuče moguće :)

    OdgovoriIzbriši
  4. You've made some really good points there. I checked on the net for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

    My web-site - laser cellulite treatment

    OdgovoriIzbriši