nedjelja, 11. kolovoza 2013.

lucky shirt strikes again.

Otkrila sam da imam sretnu košulju. U ormaru imam prekonekoliko košulja i samo dvije nešto skuplje. Priznajem da je za par komada odjeće bitno da je pamuk dobar, da su dobro obojane i šivane i da su gumbi pričvršćeni dobro i na pravim mjestima - što većinom u konačnici znači nešto višu cijenu. Jedan od njih su košulje. Doduše ništa od toga nije razlog zašto ovu košulju zovem sretnom. Nosila sam ju 4 puta u životu (stara je svega 2 mjeseca) i svaki put u vrlo povoljnim situacijama. Jučer sam ju možda malo sflekala T'gom za jug. Nadam se ne i trajno jer se bojim da će joj to utjecat na mojo.

Tuga za jug je jedno jako, ali jako fino i pitko vino. 

Sjetila me ova "noć zvijezda padalica" da sam jednu vidjela sasvim randomly pred nekih tjedan dana. Interesantno je da sam poželjela identičnu stvar kao i pred godinu i pol dana kad sam vidjela prošlu.

Razmišljam ponekad dok čitam Bičine postove kako is piše. Nađe GIF pa ju to inspirira na post, piše post pa traži GIF-ove, sprema GIF-ove u folder pa ih izvlači po potrebi? 

Nadoknađujem New Girl dok čekam da mi se treća sezona Happy Endingsa... nabavi potpuno legalnim putevima :p Potpuno sam svjesna mogućnosti da sad zvučim kao, kak bi moja R. rekla, zadnja cura i prihvaćam ju. Jer ovo je bilo najseksi IKAD. 

 
:3 awkward smajlić s fejsa.

Inače uvijek se sjetim kak je jedan frend napisao da je jedino pozitivno što je proizašlo iz #awkwardmomentwhen hash taga činjenica da sad i potpuno nepismeni ljudi znaju napisati awkward.

Inače.

The average trainee (in 2009) was 26 years old, spoke four languages and had two university diplomas.

Whaaa?

I gdje sam ja točno profulala informaciju da je potrebno biti ubermenš i imati Phd i napisanu knjigu do 25.?

Mislim da ću od sad lucky shirt nositi i dok ispunjavam aplikacije, a ne samo pijem u parkiću.

2 komentara:

  1. Baš tražim seriju za gledanje, jel valja ta new girl???


    pusaaa

    OdgovoriIzbriši
  2. fale mi dva jezika i jedna diploma XD shvatila sam da sam totalno promasena kad sam ispunjavala aplikaciju za jedno pripravnistvo gdje su trazili ovako neke uvjete, samo plus jedno sest mjeseci radnog iskustva, proputovano bar pet stranih zemalja u zadnje dvije godine i presjednistva u raznoraznim klubovima :i'mdoomed:

    OdgovoriIzbriši