utorak, 24. rujna 2013.

empties + 2 favorita.

Znate one periode kad potrošite valjda sve proizvode koje imate? Pa je to ukoliko ste pri parama super jer možete u opsežni šoping, a ukoliko niste noćna mora jer morate u opsežni šoping? Tamo sam, s tim da sam na svu sreću imala par sitnica u zalihama za ovakva vremena, par sam našla na sniženjima, a nešto je kupila i mama. U suprotnom bila bih u prilično nezavidnoj situaciji :D

Da ne duljim, ono što se ispraznilo jest -


Beauty Formulas vlažne maramice za čišćenje lica - jako dobre zapravo. Kupila sam ih u Litvi, čini mi se da ih kod nas, na žalost, nema. Dovoljno su vlažne i ne suše se, posao obavljaju korektno. Šminku s očiju ne skidaju bez dodatnih sredstava što, iskreno, od vlažnih maramica niti ne očekujem.

Garnier Moisture Match krema za mješovitu do masne kože - odlična! Dobila sam ju od girly jer se njoj nije svidjela. Dovoljno je vlažila bez da pretjerano masti i nije izazivala nered po licu. Enough in my book. Piše da je i matirajuća, ali nije. Ja to od kreme niti ne očekujem, pa smo OK. Veseli me moje masno lice koje će u 50-oj biti manje naborano od nekog suhog :E

SAN hidratantna krema s bademovim uljem - potpuno prirodni proizvod iz Čakovca, dobila sam ga od Durice jednom prilikom. Dosta je bogata i masnjikava, koristila sam ju kao noćnu kremu i taj je posao obavljala fantastično. Budila sam se meke i nahranjene kože bez ikakvih neželjenih nuspojava. Krema se svidjela i mami koja inače ima strašno osjetljivu kožu i na sve reagira upornim dermatitisima.

L'Occitane Immortelle esencijalna vodica - meh. Moram priznati da L'Occitane baš i ne volim, odnosno da su jedini proizvodi s kojim imam dobra iskustva bademovo ulje za tuširanje, koncentrirano mlijeko za tijelo i toaletne vodice. Kreme za lice mi izazivaju burne reakcije, kreme za ruke nisu dovoljno hidratantne, šamponi za kosu maste (svi do zadnjeg)... Znam puno ljudi koji se u njihove proizvode kunu, ali eto, mene nikad nisu osvojili. Ista priča je i s ovom vodicom. Osim što ju smatram prilično beskorisnim proizvodom, izazivala mi je i prištiće. I rest my case.

Macadamia Healing Oil Spray - fantastičan proizvod! Kosa je nakon njega ravna, sjajna i njegovana, kamuflira ispucane vrhove i božanstveno miriši. Preporučam!

Kad sam već tu, podijelit ću i 2 posebna favorita s vama -


Margarita Maitinamasis krema za ruke - litvanski proizvod, kod nas ga nema. Košta nekih 5 litasa što je 10-15 kuna. Krema je lagana i brzo se upija, njeguje i ne masti. Miriši prekrasno svježe i ne iritira osjetljivokošce. Mislim da nikad neću prežaliti što nisam napravila kvalitetne zalihe :(

The Body Shop White Musk EDT - znači nešto prekrasno. White musk je naziv za sintetski mošus jer se pravi mošus životinjskog podrijetla više u principu ne koristi. Ja taj miris obožavam i štujem jer je oštar i snažan, a opet vrlo senzualan i seksi. Moj pojam THE žene. EDT sam kupila u varšavskom djuitiću i platila ga nekih 16 eura. Osim EDT-a linija ima EDP, body & hair mist, te gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. I ja želim sve :drool:

2 komentara:

  1. Macadamia mi je bila čisto otkriće za kosu, obooožavam! :) I tako prefino miriše :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam nista od ovoga probavala, eventualno mi je ova garnierova krema zanimljiva, al buduci da procitah da ne matira, onda bas i nema smisla (pogotovo meni mjesovitoj)

    OdgovoriIzbriši