srijeda, 1. siječnja 2014.

1st

Uspješno sam izignorirala blagdane na svim društvenim mrežama i platformama, te samo nastavljam u revijalnom tonu i neke 2-3 kilice teža ;)


Obavila sam dobrih 50-ak posto ciljeva za prošlu godinu - budući da su bila 52 moram priznati da sam zadovoljna. Ove godine bit će ih 25 - da bude pase uz rođendan.

Ploča je, kako vidite, razmontirana, novi rokovnik u upotrebi, jar of happiness postala je to u pravom smislu riječi ;)

Nova 2014. dočekana je s dragim ljudima i na drugom mjestu veličanstvenog dance off-a :D


Bookathon je prošao užasno jer sam sa sobom ponijela UŽASNE knjige. Igra je najužasniji roman (uz Gradsku curu) ove godine. Liječim se.

2013., ti i tvoje knjige won't be missed.

A što vam (nam) želim da nova bude bolja?

Puno mentalnog (i fizičkog) zdravlja i snage, upornosti i ustrajnosti, dovoljno sreće da se pokrene, ali ne i da se završi bez truda, ljubavi koju i koja vas nikad neće uzimati zdravo za gotovo, kuna dovoljno da pokrijemo minuse i prijatelja da s njima... ah što god vas već veseli! Ja ću, nadam se, putovati :)

Broj komentara: 7:

  1. sretna ti Nova i nek ti se želje ostvare! ja bih prvo željela popravak vrelovoda da dobijem grijanje i toplu vodu što prije :)

    OdgovoriIzbriši
  2. srecna nova godina i da nailazis samo na dobre knjige :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I moj novi rokovnik je u upotrebi, a stvarno ne znam zašto sam tek sad otkrila jar of happiness :)
    Btw, jučer sam pogledala jedan simpatičan filmić i pala si mi ti na pamet, zove se Brooklyn brothers beat the best i baš sam uživala pa ako ti se da, baci pogled :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene su ove godine samo dvije knjige odusevile, jos 3 su bile dovoljne za peticu na goodreadsu, sve ostalo je bilo meh meh :/ tako da se u 2014toj nadam boljim knjigama :) a tebi sve najbolje u novoj :)

    OdgovoriIzbriši