subota, 22. veljače 2014.

subota.

U Zagrebu vikendom ima jedan jako kul (iako malo prenatrpan) Mali plac na tavanu kojeg sam kooonačno posjetila s K. Izašle smo nakon brzinskog kruga i s 3 pite - vanilija, lješnjak i jabuka za mene, kava i bijela čokolada za nju i višnja, pistacio i bijela čokolada za sretnika koji u paket ima uključenu i dostavu :)


Pite smo smazale uz kavu u Melinu, još jednom dragom mjestu kojem sam tamo ljetos posvetila i post. 


Nažalost, u Zagrebu ima i ta ne-kul Iva koja ima skršeni mobitel čijim lošim slikama zlostavlja vaše delikatne oči navikle na profi fotke i filtere, al jebiga, oprostit ćete joj. Navikle ste se ;)


Dan za knjigu, Ben Howarda i niškorištarenje do... ha, bar sutra :)

Broj komentara: 8:

 1. Meni ove pite izgledaju primamljivo :D

  OdgovoriIzbriši
 2. ja se cijeli dan nisam makla iz stana zbog ovog divnog vremena, tek sad navečer proeštala do dućana. svaka čast na volji. čula sam za Mali plac i čula sam samo dobre stvari :)

  OdgovoriIzbriši
 3. ajme, ajme, ja sam mislila ić jučer na Mali Plac! al nisam zbog kiše. nisam bila nikad, a non stop ih pratim na fejsu, zakon su, a tek one pite... mmmmmmmmmmm :D

  OdgovoriIzbriši
 4. mislim da je vrijeme za novi jafon :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Dobro kadrirana i nemutna slika je dobra slika, mnogi s puno boljom opremom imaju puno gore slike tako da ne maltretiras :D pite pogotovo vanilija i visnja zvuce njami :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Meni fotke djeluju skroz ok i post je kao i uvijek, topao. Kava s prijateljicom potpomognuta pitama nikad ne može biti loša :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Uh, nadam se da se prijašnji komentar nije izgubio... u svakom slučaju, meni se fotke sviđaju i jako je lijepo provesti subotu uz prijateljicu, kavu i pite :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. A ma, gdje je taj Mali Plac, baš bih trebala to vidjeti?

  OdgovoriIzbriši