subota, 5. listopada 2013.

vikend.

Vani pada kišica, a ja sam solo doma s Bistro na kraju šume kompilacijom na repeatu. Bandcamp mi je nova najdraža stvar na svijetu. 


Razveselilo me ovaj tjedan nekoliko informacija i događaja, dobra protuteža glavi koja boli već treći tjedan bez prekida. 


R. je neplanirano opet vikend odlučila provesti u Zagrebu, a naša kava u Golfu donijela mi je 2 dobre vijesti. Prva je bio poziv (nakon poticajnog maila) s jednog mjesta gdje se prilično želim zaposliti. Drugi krug razgovora je u ponedjeljak i mislim da ću ovaj put biti nervoznija nego prvi.


Druga je da je Subotica Express u Močvari besplatan. Sekseks!

Kratki pregled čisto da vam bude jasno kolko mi to trenutno znači. Ninu Romić slušala sam kompulzivno čitavo ljeto. Nekad krajem rujna, a i pisala sam o tome, otkrila sam Stray Dogga. Nakon pretraživanja vezanih bendova i rejdanja Bandcampa, Wooden Ambulance mi je postao jedan od novih favorita. Album Elephant and the Moona sam u zadnja 2 tjedna poslušala valjda... neću se uopće truditi procijeniti koliko puta. 

Kad sam skužila da imaju zajednički koncert u Močvari bila sam oduševljena (i skoro posvetila post tome), ali i svjesna da nitko neće htjeti ići samnom. Procijenila sam da bi upad moga biti oko 50kn i da ih nitko (osim mene) ne voli toliko... A kad ono!!!

Za pred kraj, trenutni gilti pležr. Prženi badem u čokoladi i šećeru. Toliko o zdravlju, jogi i ostalom.


Listopad će biti buran mjesec. C. ide natrag doma, 8 mjeseci EVS-a je prošlo bez da smo se i okrenuli i dovoljno puta otišli do Jabuke ili samo sjeli na kavu, napravili pitu, popili čašu vina, štogod.
K. se, s druge strane, ovaj mjesec vraća u Zagreb. Nakon nekih 6 mjeseci. Valjda to tako (nažalost) mora biti, one in - one out.

Razmišljam i o ovome -


Nebi trebalo biti teško budući da ionako nisam pri parama.

2 komentara:

  1. Hey I just wanted to let you know that I tried to respond to the lovely comment you left on my blog, but you have no address listed for return comments :)

    -Anna @ A Dash of Quirky

    OdgovoriIzbriši