utorak, 24. prosinca 2013.

praznični bookmas/bookathon.

Danas praznično putujem. S godinama stvarno sve manje posjećujem homeland :D i od početnih jednom tjedno, odlasci su se sveli na 3-4 puta godišnje. Da se mene pita tko zna bismo li uopće išli, sve me to nekako smete i izbaci s kursa. Ono što mi je u toj priči ipak super je da sam pred svaki put toliko nervozna i nevoljka, a uvijek mi bude lijepo i opuštajuće i ugodno i... Meh. Svi koji putujete znate o čemu pričam ;)

Ove godine sam odlučila da neću nositi laptop za kasnonoćne serije i filmove, već hrpu knjiga i napraviti bookathon - pročitaj koliko možeš i stigneš. Imam pravo na jednu torbu u autu, a budući da je ionako uvijek poluprazna (jer u najboljem slučaju računam s par kava i bizarnim badnjačkim izlaskom za koji ću, što god da obučem, biti neprikladna pa mi je tako svejedno) - napunit ću ju knjigama :3


Larssona trebam dovršiti, Mottea sam planirala čitati iza, Parfem je G.-in i želim joj ga vratiti, Wolfyja sam odlučna pročitati već neko vrijeme, a nikako da... Možda ponesem i Duži put do dna, zadnji put sam ga čitala ima nekih... 7-8 godina? Jel to moguće? Vidjet ćemo.

Osim toga, mp3 ću nafilati sinoćnjim otkrićem -


Vrijeme je za country ljudi, vrijeme je za country. Što rijetko kad sluti na dobro ;)

Broj komentara: 9:

  1. Ou, dobro mi je poznat taj cvor u stomaku :)) Srecno citanje!

    OdgovoriIzbriši
  2. prvi pasus, ziva istina!:)
    ja sam u fazi maratonskog bezumnog citanja, jednu zavrsim i odmah znam sta zelim sledece :)
    uzivaj u praznicima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme šta sam obožavala Duži put do dna :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Larssona sam čitala, super je, Parfem imam, čitala, i dobar je. country sam otkrila prije nekih godinu dana. predlažem da poslušaš Lanie Lane jednog dana ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobar odmor ti želim, i da se izguštaš s knjigama. Dobre su one terapija :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan izbor, više knjiga, manje serija :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zasto country ne sluti na dobro, ja volim malo countrya, doduse nesto veselijeg od ovog :)

    OdgovoriIzbriši
  8. U nisam znala da postoji i knjiga Parfem - morat ću je pročitati, sluti na nešto uvrnuto, a film mi je dobar pa knjiga mora biti još bolja..

    OdgovoriIzbriši