nedjelja, 19. siječnja 2014.

nedjeljni bez glave i repa. kakve nedjelje i jesu.

Sjetio me N.-in status na Rundeka i Haustor - sad imam što za staviti na mp3 i prestati se mučiti sa svime tolikoputapreslušanim. Mislim, Rundek je prekotolikoputaposlšan, ali ne u zadnje vrijeme, a i uvijek mu se veselim. Osim toga, Rundek me uvijek prebaci na iduće, a to generalno odvede u posebno mirne faze dana, tjedna i tako daljega...


Pročitala sam konačno jednu knjižicu koju su toliko hajpali na YouTubeu i Goodreadsu da sam očekivala... ne znam točno što, ali očekivanja u svakom slučaju nisu ispunjena (pisat ću o njoj). Zato sam trenutno na Foeru.


Kao savršena protuteža - jedna od onih općeoduševljenje. Znate kad čitate i svako malo pomislite kak je knjiga divna? E to. Prekrasno topla, a tužna, ne želim da završi - a bude, skoro, jer je prepuna fotki, izrezaka, pisama... 

Film sam davno pogledala, ali budem opet. Sjećam se koliko sam uživala u Oskarovom kaosu, "onakokakosvijetizgledaumojojglavi" tipa.


Zadnje vrećice Amaretto nessa potrošila sam danas na tiramisu - nitko doma ne voli kavu u slasticama. Fin je i minus piškote, sir i ekipa. A iznenađujuće je fin i Lidlov Oolong čaj. Jedan od rijetkih u vrećicama kojeg s guštom popijem bez dodataka. Zapravo, jedan od rijetkih čajeva kojeg s guštom popijem točka - više sam tip od kave.

Ugodna vam nedjelja, sa ili bez Foera, depra glazbe, tiramisua i velikih količina čaja :)

Broj komentara: 6:

  1. Vidjela sam da čitaš, mislim da ću u sljedećoj kupovini knjiga krenuti u potragu za njom. Everything is illuminated mi je divna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jesi to procitala The fault in our stars konacno?

    OdgovoriIzbriši
  3. https://www.goodreads.com/user/show/4650878-marija-jamandilovski
    evo sam ja na goodreads, nisam bas redovna i precizna, ali kazi mi cao kad me vidis :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mogla bi je pročitati, film mi je bio diiiivan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. a sutra već nova nedilja! lajk za leb i sol...

    OdgovoriIzbriši