srijeda, 30. siječnja 2013.

siječanj.

Ode siječanj bez da sam se okrenuti stigla. Prošao je u znaku puta, lijenosti, Ferića i second hand ulova. Pogledala sam 3 filma i slušala Impossible ko da nema sutra. Ništa posebno pametno i kvalitetno. Moram priznati da mi je ovo najkraći/brži/ugodniji siječanj in a while.

Čitam reading my tea leaves već neko vrijeme, fan sam njene estetike i malih prostora. Danas sam saznala koliko je točno malen njen prostor i koliko je ona slatka. U stančić sam se totalno zaljubila, obožavam malene, cozy garsonjerice.


S druge strane, to je izvedivo jedino ako si sam ili izrazito kompatibilan sa sustanarom :D

Inače si jako želim svijetlu traper košulju. Razmišljala sam jučer u pauzama kako bi baš dobro išla na te cargo hlače (ili ovako). Startasice, platnena torba, moj sat... Da, spremna sam se prebaciti u proljetno-ljetni-festivalsko-klošarski mod. Zimo go away!


Pribavila sam si Sonju i bika i Svećenikovu djecu. Djeci se nešto više veselim jer mi se ideja čini potencijalno genijalna i hilerijus, al Sonju mi je nahvalilo već puno ljudi, pa reko što ne... Pogotovo kad je Goran Bogdan i u njemu :drool:

Broj komentara: 5:

  1. Košulju identičnu ovoj na slici sam našla prošlo ljeto u jednoj sarajevskoj radnji i mislila - zgoditak! Kad ono ne da mi ne stoji nikako, nego sam sebi izgledala kao da sam navukla vreću s rukavima, a i kasnije su ih sve ženske nosale pa eto i nije neki gubitak bio, ali mi svejedno žao što mi ne stoje.

    Meni su cozy garsonjere idealne, ali uvijek mi se čini da ne bih imala gdje natrpati sve svoje stvari...

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, gledala ja jednu takvu danas (samo sivena crvenim koncem) ali mi bila peskupa..evo jos je vrtim po glavi :))
    Volim garsonjere iz jednog prostog razloga - imas tacno onoliko stvari koliko ti treba (i sve ih koristis) ..i da hoces , nema mesta za gomilanje :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma ovaj siječanj je proletio nenormalno brzo, sad samo da malo zatopli i da se napokon skinem iz svih ovih groznih slojeva...

    OdgovoriIzbriši
  4. Taman sam jucer probavala neku slicnu kosulju i nije to za mene

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh, dobra je ova verzija Impossible :)


    OdgovoriIzbriši