ponedjeljak, 27. siječnja 2014.

mjesečni favoriti 01-2014.

Što više slika, što manje mog naklapanja, može?

Za početak, stvar koja mi je na repeatu zadnjih par dana, bez nekog posebnog razloga. Paše mi.


Uz nju slušam Kings of Convenience, Nujabes, Wilca, The Tallest Man on Earth i MR MS. Guilty pleasure trena mi je svakako Wrecking Ball (THE FEELS!) i Timber :D

Najdraža knjiga mjeseca je -


Recenzija će čim se saberem i posložim si što želim reći.

Nisam pogledala niti jedan film. Detachment s Brodyjem me prošli mjesec osakatio za neko vrijeme, pauziram. Gledam Sherlocka, doduše, i volim!

Nosim -


Oboje SHS. Kariranu košuljicu dala mi je G., kupila si je preveliku, a ja sam joj ovog mjeseca dušu iznosila. Vesta je mekani favorit života, onaj debeli, teški konac - ne laska mi pretjerano figuri, ali nekad je to nebitno jer je sve što želiš umotati se u nešto veliko i mekano i piti pivu i nikome se ne svidjeti.

Nosim i Cangoo bež vertiju Timbica i potajno sam jako sretna i impresionirana. Masivne čizme imaju smisla. There, I said it.

Dalje!


Labello mi je veliko iznenađenje jer generalno imam dojam da su mu publika ljudi tipa mog tate - koji ga kupuju zadnjih 20 godina i uz klasičnu plavu tubicu kozmetika im se sastoji od Atrixa/Nivee za ruke i eventualno nekog finijeg dezića i aftershavea. Ljudi, ovo čudo njeguje. I spašava mi grozno ispucale sune.
Kremica je P.-in bućkuriš kojeg mažem da dermatitična područja, "proljeće" mi je malo uzrujalo kožu. Fantastičan je i za zanoktice!
Affinitone je trenutni puder trena - fixira tekući bez da žbuka lice.
Revlon rumenilo A Floral Affair intenzivna je, prozračna, ružičasta boja koja baš krasno digne ten, pogotovo u SINERGIJI (riječ mjeseca!) s Catrice ružem i jednog od prethodnih postova.

Mjesec je, onako generalno, bio solidan. Puno sam čitala, puno sam se družila, upoznavala. Potvrdila posao, razriješila neke odnose, zakomplicirala druge. Valjda zato i imam osjećaj da je siječanj ove godine beskonačan!

Kako ste vi?

Broj komentara: 6:

  1. Sviđa mi se muzika. :) I revlonovo rumenilo također mada meni vjerovatno ne bi pristajalo na jako svjetao ten. Meh.

    OdgovoriIzbriši
  2. Timber :D

    Moram priznati da mi je ovaj mjesec bio super, totalno me iznenadio i stvarno se nadam da će se u tom tonu i nastaviti :) samo da ova prehlada nestane i da mogu normalno govoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svidjam rumenilo, kariranu kosuljicu i naravno Sherlocka :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Labelo mi je najbolje baš ono plavo, podsjeća me na djetinjstvo. Baš kao i plava Nivea. Sinoć sam je natrackala na facu. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. meni je pak totalno filmski mjesec. neke dane i po 4 home projekcije :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Šeeeeeeeeeeeeeerlok!!! Kako im zamjeram što nisu napravili prave sezone od 20 i nešto epizoda!! Mnooooooogo zamjeram!
    Zeleno Labello od kamilice mi je bilo prvo labelo koje sam sama kupila u 2. osnovne u lokalnoj trgovini i spasilo mi je usne i otad sam u vezi s Labellom :D

    OdgovoriIzbriši