nedjelja, 3. studenoga 2013.

lazy sunday.

Čudno mi je priznati da sam čitav ovaj produženi vikend provela doma u krugu obitelji i da mi ni na tren nije bilo dosadno, naporno ni na rubu ogromne, a ničim zapravo izazvane svađe :D Jučer sam se sasvim slučajno odlučila kompulzivno posvetiti Hannibalu, pa sam pogledala Kad jaganjci utihnu (1991) i Hannibala (2001). Danas planiram gledati prequele Jaganjcima - Manhuntera (1986) i Crvenog zmaja (2001). Za sutra mi tako ostaju Hannibal Rising (2007) i serija Hannibal (2013) - mislim doduše da seriju baš neću pogledati u dahu (iako ima solidnu ocjenu). 


Danas sam se, osim krvi, odlučila posvetiti i sebi. Neki dan sam shvatila da si nisam priuštila vruću parsatnu kupku sigurno reko pola godine i da se to danas mora ispraviti! Upalit ću svjećice, pustiti dobru glazbu i sa sobom ponijeti sljedeće -


Ziaja prefino mirišuću kremu za tuširanje i losion za tijelo. 


Clarinsov piling i Cattierovu masku koji u kombinaciji prekrasno djeluju na moju kožu i o kojima se svakako moram dodatno raspisati.


Ulja za kosu i trenutna literatura izbora - rekla sam da sam kompulzivna.


Ostale sitnice nužne za jedan dan kao što je ovaj. Rimmel je fantastičan i o njemu isto moram prvom prilikom nešto opširnije napisati.

Razmišljala sam i pričala s Bančericama i nekako sam došla na ideju 2 serije postova koje planiram pisati - budget šoping i budget putovanja. Mislim da će to ići na Banču pa ću linkati kako budem pisala - mislim da takvi postovi uvijek dobro dođu.

Broj komentara: 12:

  1. ova zijaja kakao mi je predobra i ona od kokosa isto :D a mogla bi probat ovaj nail rescue, nesto me ne slusaju nokti previse valjda im treba nesto novo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Rimmel odličan, puuuno bolji od hvaljene Evelinke 8u1. Probaj svakako!

      Izbriši
    2. meni su ti evelinovi bili losi, tako da se nadam da je ovo bolja varijanta

      Izbriši
    3. Je, puno, puno bolji, razlika je osjetna.

      Izbriši
  2. obožavam ziaja proizvode, imam tonu gelova za tuširanje i tako su mi fini <3 <3 i nekidan sam si kupila njihov maslac za tijelo i predobar je :)

    ja sam ovaj vikend provela na relaciji frižider - kauč - frižider i baš mi je super bilo :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kužimo se onda :D Trenutno imam omiljenu kombinaciju za sendvič i to jedem za doručak, užinu i večeru, za ručak sam prisiljena fejkati da jedem išta drugo :D

      Izbriši
  3. ja sam imala bijelu ziaju i super je bila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako dobro miriši, na nešto što i Dove koristi ako se ne varam :)

      Izbriši
  4. Molim te recenziju za Cattier masku, jako me zanima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem, stvarno mi se pokazala odličnom! A moram svakako i za ovaj piling, vrhunski je i traje mi stvarno predugo već.

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Kao što sam ti rekla, ne propuštaš mnogo. Ova krema za tuširanje da, al losion slobodno preskoči, pogotovo ovako mučno veliku bočicu!

      Izbriši